Следна трка: Snetterton ( 22+11 круга ) in


БОДОВНА СОСТОЈБА


1
MJanosh
361
2
Art-tech-uk
317
3
Zharko A.
270
4
 
Sasok
170
5
 
markoni
161
6
 
OhDomazetov
122
7
FiLo
88
8
 
OSKAR
84
9
The Ghost
56
10
 
KONE #1
41
11
 
jon mills
39
12
 
Nodo
26
13
 
Fernando J.
1
14
Igor
0
14
 
Gabby Chaves
0
         
         
         
         

БАЛАНС
( за Snetterton )

MJanosh / +60kg.
Art-tech-uk / +60kg.
Zharko Atkovski / +60kg.

markoni / +40kg.
OhDomazetov / +40kg.
jon mills / +20kg.
KONE #1 / +5kg.

---

Sasok / 0kg.
OSKAR / 0kg.

Nodo / 0kg.
FiLo / 0kg.
The Ghost / 0kg.
Gabby Chaves / 0kg.
Igor / 0kg.

Fernando J. / 0kg.
MAP 5-20 | 25-40 | 45-60 kg.


Пол позиции

1. FiLo / 3
2. markoni / 2

3. MJanosh / 1
3. Fernando Juncos / 1
3. OhDomazetov / 1
3. OSKAR / 1
3. The Ghost / 1

 


Најбрзи кругови

1. MJanosh / 6
2. Zharko Atkovski / 4

3. FiLo / 3
4. OhDomazetov / 2
4. OSKAR / 2
6. Nodo / 1

 

ВЕСТИ

MJanosh - Formula 3 ШАМПИОН за 2011 !!!
The Ghost дојде до првата победа и првата пол на последната трка!
OSKAR со 3 тркала до целта на втората трка! и 2 најбрзи круга.
Sasok со второ место и импресивно возење во првата трка.
Подиум и за Zharko Atkovski во втората трка.
Солидни трки и за FiLo, Art-tech-uk и markoni
Многу проблеми за OhDomazetov i Jon Mills

---

MJanosh стана шампион со 1 пол позиција, 6 најбрзи кругови, најмногу победи ( 9 ), најмногу подиуми ( 15 ) , најголем број на бодови - 361, 44 повеќе од Art-tech-uk кој пак ја одбрани вице-шампионската позиција од Zharko Atkovski.
Sasok во последната рунда ја превзема 4та позиција од markoni, a OhDomazetov веќе одамна беше зацврстен на 5то место.
FiLo со крајни маки ја задржа својата 7ма позиција од брзиот OSKAR

---

Најмногу бодови имаше MJanosh ( 361 )
MJanosh
Art-tech-uk
Zharko Atkovski

---

Најмногу пол позиции оваа сезона имаше FiLo ( 3 )
FiLo

markoni
MJanosh, Fernando Juncos, OhDomazetov, OSKAR, The Ghost

---

Најмногу најбрзи кругови имаше MJanosh ( 6 )
MJanosh
Zharko Atkovski
FiLo

---

Најмногу пехари имаше MJanosh ( 15 )
MJanosh
Zharko Atkovski
Art-tech-uk

Прва трка - The Ghost Sasok OSKAR

Втора трка - OSKARZharko Atkovski MJanosh


 

Пол, и најбрз круг за OSKAR во 1та трка, но Zharko ја зема победата
Победа за MJanosh во втората
Art-tech-uk со проблеми на стартот од првата трка но потоа
благодарејќи на грешките од другите изби на второ место.

KONE одличен во првата трка - 3то место - прв подиум!
Многу проблеми за OhDomazetov и трето место во 2та трка
Sasok невнимателен на стартот
DNF за markoni, FiLo i TheGhost

----

MJanosh треба да заврши само една трка од следните две
и да освои 5то место за да биде шампион, притоа Art-tech-uk да ги победи двете трки, да земе пол позиција и два најбрзи круга.
Zharko сеуште има шанси да биде втор
Неизвесна е ситуацијата за 4то место помеѓу Sasok, markoni и OhDomazetov
KONE се искачи на 9то место, OSKAR на 8то.

---

markoni -20 kg. за следната трка
FiLo, Sasok, OSKAR 0kg.
Потешка задача овојпат ќе има OhDomazetov so + 40 kg.
Zharko ja превзема втората позиција во TROPHY ROOM

Прва трка - Zharko Atkovski Art-Tech-uk KONE #1

Втора трка - MJanoshJon MillsOhDomazetov


 NEW DRIVER ? / НОВ ВОЗАЧ ?

Quick Links

ПРИЈАВИ СЕ ->
<- SIGN UP
ПРАВИЛА ->
<- RULES
КАЛЕНДАР ->
<- CALENDAR
СПУШТИ ->
<- DOWNLOAD
БРЗИ КРУГОВИ ->
<- HOTLAPS

> ИСТОРИЈА <

 


TROPHY ROOM

Driver
MJanosh
9
3
3
Zharko Atkovski
3
6
1
Art-Tech-uk
2
7
5
OSKAR
2
0
1
markoni
1
1
2
The Ghost
1
1
0
FiLo
1
0
1
Nodo
1
0
0
OhDomazetov
0
0
2
Sasok
0
1
2
jon milss
0
0
1
KONE
0
0
1

 СЕРВЕР ИНФО

Име:
www.akknk.org.mk/vacademy
IP: 195.26.130.252

HOTLAPS табела
LIVE
Монитор
ЛИНКОВИ

Rfactor central
Rfactor.net

 
Следете не!


 


Гледајте не!


 


Напишете ни!

akknkva@akknk.org.mk(c) 2011 AKKNK Виртуелна Академија
Дизајн ® www.10POSTO.com