hdrrdf
 . : THE DRIVERS : .

 

 

 

 

 

MJanosh

Детали
Име: Јанош Маџар
Националност: Македонец
Возраст: 28
Шампионски титули: 6

F3 Шампионат
Победи: 9
Пол позиции: 1
Подиуми: 15

AKKNK VA позиција
( Веб и форум администратор, Директор на трка, Прв судија )

 

 

 

 

Art-Tech-uk

Детали
Име: Сајмон Чилкот
Националност: Англичанец
Возраст: 43
Шампионски титули: 1

F3 Шампионат
Победи: 2
Пол позиции: 0
Подиуми: 14

AKKNK VA позиција
( Менаџер за патеки )

 

 

 

 

Zharko Atkovski

Детали
Име: Жарко Атковски
Националност: Македонец
Возраст: 30
Шампионски титули: 0

F3 Шампионат
Победи: 3
Пол позиции: 0
Подиуми: 10

AKKNK VA позиција
( Втор судија )

 

 

 

 

OhDomazetov

Детали
Име: Оливер Домазетов
Националност: Македонец
Возраст: 26
Шампионски титули: 0

F3 Шампионат
Победи: 0
Пол позиции: 1
Подиуми: 3

AKKNK VA позиција
( Сервер администратор, Трет судија )

 

 

 

 

Sasok

Детали
Име: Сашо К.
Националност: Македонец
Возраст: 37
Шампионски титули: 0

F3 Шампионат
Победи: 0
Пол позиции: 0
Подиуми: 3

AKKNK VA позиција
( Сервер администратор, Четврт судија ) 


FiLo

Детали
Име: Филип Давчевски
Националност: Македонец
Возраст: 19
Шампионски титули: 0

F3 Шампионат
Победи: 1
Пол позиции: 3
Подиуми: 2

 


The Ghost

Детали
Име: Мартин Дамјановски
Националност: Македонец
Возраст: 18
Шампионски титули: 0

F3 Шампионат
Победи: 1
Пол позиции: 1
Подиуми: 2


 

 

 

markoni

Детали
Име: Марко Минич
Националност: 2 Србин
Возраст: 31
Шампионски титули: 0

F3 Шампионат
Победи: 1
Пол позиции: 2
Подиуми: 4

 

 

 

Igor

Детали
Име: Igor
Националност: 2 Србин
Возраст: ?
Шампионски титули: 0

F3 Шампионат
Победи: 0
Пол позиции: 0
Подиуми: 0

 Nodo

Детали
Име: ?
Националност: 2 Домениканец
Возраст: ?
Шампионски титули: 0

F3 Шампионат
Победи: 1
Пол позиции: 0
Подиуми: 1

 KONE #1

Детали
Име: Коста Николовски
Националност: Македонец
Возраст: 18
Шампионски титули: 0

F3 Шампионат
Победи: 0
Пол позиции: 0
Подиуми: 1

 

 

(c) 2010 - 2011 AKKNK Virtual Academy Administration Ltd